KÉREK

BEMUTATÓT!

A bemutató során megismertetjük a Dental Pocket használatával, különböző funkcióival, választ adunk felmerült kérdéseire. Segítünk abban, hogy a szoftvert hogyan tudja a saját egyedi igényeinek megfelelően a legoptimálisabban személyre szabni. Az alábbi űrlap kitöltését követően kollégánk időpontegyeztetés céljából megkeresi Önt.

TOP 5 + 1 indok, amiért online fogászati szoftvert használjunk!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Papír alapon adminisztrál? Megmutatjuk miért érdemes online fogászati szoftver használni mindennapi munkája során.

1. Nincs szükség arra, hogy a programot a számítógépünkre telepítsük

Az online fogászati szoftverek esetén felhasználónévvel és jelszóval hozzáférünk a programhoz, azt nem kell külön telepíteni. A program könnyen, egyszerűen az internetes böngészőből elérhető. Így a szoftver folyamatos fejlesztései azonnal megjelennek a felhasználóknál, tehát azok használata nem igényel informatikai tudást. Az online szoftverek másik nagy előnye, hogy nem csak számítógépről, hanem bármilyen olyan eszközről elérhetőek, amivel csatlakozni tudunk az internethez. Használhatjuk tehát akár okostelefonon, akár tableten is.


2. Időpontfoglalás

A naptár nincs mindig a kezünk ügyében. Előfordulhatnak olyan élethelyzetek, amikor a telefont ugyan fel tudjuk venni, de a naptárunkba nem tudjuk átvezetni a megbeszélt időpontot. A telefonhívások sorozatos elmulasztása viszont a páciens elveszítését vonhatja maga után. Egy online fogászati szoftver használatával rögtön hozzáférünk naptárunkhoz, hiszen azt a telefonunkon naprakészen láthatjuk. Sőt, az így bejegyzett időpontokat látja asszisztensünk is!


3. Egyszerű adminisztráció a kezelések esetében

A kezelések felvitele néhány kattintásból megoldható, így igazán időhatékony. Nem kell kartonokat keresgélni, a korábbi kezelések, röntgenfelvételek mindegyike egy helyen van, és egyszerűen hozzáférhető. Bátran állíthatjuk, gyorsabb az adminisztráció annál, mint amikor kézírással vezetjük fel a kartonra a kezeléseket.


4. Pénzügyi információk nyomon követése

A pénzügyi modulban nyomon tudjuk követni bevételeinket és az esetleges tartozásokat. Mindenkivel előfordult már, hogy a tartozást a páciens következő időpontjához rögzítette, majd az időpont változásával a pénzügyi hátralékról megfeledkezett. A szoftverben egészen a fizetés napjáig nyomon követjük a teljesítéseket.


5. Minden adat egy helyen ? röntgenek tárolása

A röntgenfelvételeket nagy részét a fogorvosok már e-mailen kapják meg. A felvételeket gyorsan és egyszerűen hozzácsatolhatjuk a páciens adatlapjához, így a korábbi kezelések megtekintésekor rögtön látjuk a röntgent is. Nincs szükség a karton mellett az e-mail postafiók böngészésére, a páciens minden adatát egy helyen tároljuk, néhány gombnyomással előhívhatjuk.


+1

Önnel is biztos előfordult már, hogy elromlott a számítógépe, és az azon tárolt adatok elvesztek. Az online fogászati szoftverek használatával ez a veszély nem áll fenn többé. Az adatok nem a számítógépen, hanem egy biztonságos online térben (felhőben) vannak tárolva, így azok egy másik eszközről a programba történő belépés után elérhetőek.

További cikkeink:

Close Menu