KÉREK

BEMUTATÓT!

A bemutató során megismertetjük a Dental Pocket használatával, különböző funkcióival, választ adunk felmerült kérdéseire. Segítünk abban, hogy a szoftvert hogyan tudja a saját egyedi igényeinek megfelelően a legoptimálisabban személyre szabni. Az alábbi űrlap kitöltését követően kollégánk időpontegyeztetés céljából megkeresi Önt.

A Dental Pocket nem csupán egy fogászati szoftver! Interjú Baumann Leventével.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

A Dental Pocket indulásakor interjú készült a fejlesztő cég vezetőjével, Baumann Leventével. Beszélgettünk a program tulajdonságairól, a fogorvosi szoftverek piacáról, és hosszútávú tervekről.

A Dental Pocket új, felhő alapú, online fogászati szoftver. Mi motivált fogászati szoftver fejlesztésére és miért gondolod, hogy 2017-ben, új belépőként van helyetek egy ennyire telített piacon?

Testközelből figyeltem milyen – a fogászati rendelőkben felmerülő problémákra -nyújthatna megoldást egy jól kidolgozott szoftver és arra jutottam, hogy a jelenleg elérhető fogászati programok jelentős része nagyobb mértékben szolgálja a fejlesztők érdekeit, mint a felhasználókét. Erre válasz a Dental Pocket. Meggyőződésem, hogy van igény egy olyan rendszerre, ahol valóban a felhasználó van középpontban, megfizethető és a szakmai adminisztráción túl képes hatékonyan elősegíteni a páciensek számának növelését.


Szerinted milyen a jó fogászati szoftver?

“Fontos, hogy egy jó fogászati szoftver megkönnyítse a felhasználó munkáját?”

Szoftverfejlesztési, rendelőüzemeltetési és fogászati marketing területén szerzett tapasztalatokkal vágtunk bele a program fejlesztésébe azzal a céllal, hogy a gyakorlati élet számára leginkább megfelelő fogászati szoftver születhessen, ami az orvost a gyors adminisztrációban, az üzemeltetőt a könnyű átláthatóságban, a befektetőt pedig a hatékony reklámozásban segíti, akár úgy, hogy ezek egyazon személyt jelentenek. Fontos, hogy egy jó fogászati szoftver megkönnyítse a felhasználó munkáját, használata ne felesleges adminisztrációt jelentsen, hanem valódi értéket képviseljen, mozdítsa előre az orvos, a rendelő életét. Számomra nem elhanyagolható tulajdonság, ha egy szoftver szép, és a design szerethető. Legfőbb együttműködő partnerünk szerint a “Dental Pocket a fogászati szoftverek iPhone-ja”.


Számos más szoftver is jelen van a piacon, vannak új fejlesztések, új verziók jelennek meg. Hol látod a piaci rést?

Annak ellenére, hogy a rendszerünk lehetővé teszi akár tíz székes fogászati klinika adminisztrációját, elsősorban a kisebb rendelők számára tartom üdvözítőnek, hogy gyakorlatilag befektetés nélkül egy sokoldalú, egyszerűen kezelhető rendszerhez juthatnak, ami hosszútávon egy marketing modulhoz kapcsolva olyan ügyfélszerző technikák használatát teszi lehetővé, melyek mindeddig ebben a szegmensben elérhetetlenek voltak.

“Piaci verseny folyik a páciensekért és meggyőződésem, hogy aki ebben a versenyben az élre akar állni az örömmel fogadja a Dental Pocket által nyújtott lehetőségeket.”


Miért a felhőalapú technológia mellett döntöttetek?

A felhő alapú rendszereknél minden jogosult azonnal elérheti az őt érintő adatokat, bárhol is tartózkodjon. Az adatok lopás, betörés, fizikai sérülés esetén is védettek csak az jut hozzá, akinek a program használója azt engedélyezi. A különböző fejlesztések azonnal elérhetőek, nem kell hozzá telepítés, csak élvezzük, hogy egyre többet tud a rendszer. Mindez nem kivitelezhető a mára hagyományosnak számító telepítést igénylő, lokálisan futó rendszereken.


Említetted korábban az erősödő piaci versenyt, és ehhez kapcsolódóan a praxismenedzsmentet. Hogyan valósul meg a praxismenedzsment a szoftveren belül?

Órákat tudnék beszélni a témáról. Elöljáróban annyit, hogy a páciensek, dolgozók, szabadságok, óraszámok, kezelések, árajánlatok nyilvántartásán túl olyan információkat is kinyerhetünk a Dental Pocket szoftverből mint például, melyik kezeléstípus hozza a legnagyobb nyereséget, melyik területen érdemes reklámoznunk, kit mikor érdemes visszarendelnünk vagy épp emlékeztetnünk egy felülvizsgálatra vagy kezelésmegújításra.

Egyre erősödő piaci versennyel néznek szembe a magánpraxisok. A versenyt megnyerni nem lehet csak azzal, hogy egy rendelő jól felszerelt és kiváló szakorvosok dolgoznak ott.

“A páciensek megszerzéséhez be kell vonni a marketing eszközöket, a célzott kommunikációt, amely sikerét megalapozza a Dental Pocket.”


Mik a hosszútávú céljaitok?

Minél több mosolygós arcot szeretnénk látni. Olyan orvosok arcát, akik elégedetten, precízen tudják végezni a munkájukat mert az adminisztrációs és marketing terhek nagy részét levettük a vállukról. Meggyőződésem, aki személyesen is találkozik velünk egy-egy bemutatón, nem érzi majd túlzásnak amikor azt mondom:

A Dental Pocket nem csupán egy fogászati szoftver. Szeretettel, szorgalommal létrehozott művészeti alkotás.

További cikkeink:

Close Menu