KÉREK

BEMUTATÓT!

A bemutató során megismertetjük a Dental Pocket használatával, különböző funkcióival, választ adunk felmerült kérdéseire. Segítünk abban, hogy a szoftvert hogyan tudja a saját egyedi igényeinek megfelelően a legoptimálisabban személyre szabni. Az alábbi űrlap kitöltését követően kollégánk időpontegyeztetés céljából megkeresi Önt.

Új fejlesztések a Dental Pocketban! Mutatjuk a kedvencünket!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

A praxismenedzsment szoftver lesz a fogorvos egyik legközelebbi munkatársa, így ennek hatékonyan, gyorsan, pontosan kell dolgoznia, hiszen így nyújthat valós segítséget. A Dental Pocket fejlesztései így készülnek.

Ügyfeleink igényei alapján fejlesztünk

Mi elkészítettük a szoftver első verzióját. A piacralépést követően számos bemutatót tartottunk, amelyek szinte mindegyikén ügyfeleink ötleteikkel, kiegészítő javaslataikkal hozzátettek a program
fejlesztéséhez.


Mutatjuk a legújabb funkciókat!


Saját kezelések

A Dental Pocket jelenleg közel 300 kezelést ismer, de mindig akad olyan, ami egyedi egy-egy fogorvosi rendelőben. Ezeket mostantól egyszerűen, gyorsan hozzáadhatja a kezelési listához, és a hozzáadást követően ugyanúgy használhatja, mint azokat a kezeléseket, amiket mi építettünk be a programba.


Gyorskezelés / Gyorsajánlat

A kezelések felvitele eddig is egyedülállóan gyors volt, de mi még ezt is lendületesebbé tettük. A leggyakrabban használt kezeléseket listába rendeztük, így azokat nem kell almenükben keresgélni, hanem egy kattintás után rögtön neki is láthatunk a munkának.

Ugyanezt a hatékonyságot ültettük át a kezelési tervekhez. Tudjuk, hogy az orvosoknak esetenként nagyon kevés idejük van az árajánlat elkészítésére. Kattintsanak a videóra, és nézzék meg, hogy lehet ezt a feladatot most a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban elvégezni.


Kezelés sablonok

Vannak olyan kezelések, amelyek sok, egymással összefüggő lépésből állnak. Készítsen sablont ezekből a kezelésekből, határozza meg az egyes munkafázisok sorrendjét. Ezt követően a sablont használja egy kattintással.


Kezelési terv beemelése

Ne dolgozzon kétszer! Ha már rendelkezésére áll a kezelési terv, emelje át a kezelések közé, és pipálja ki az elvégzett feladatokat.


Adjon hozzá fényképeket a páciensekhez mobilon is

Az, hogy a Dental Pocket mindenféle eszközön (laptopon, tableten, okostelefonon) is működik, alapfunkció. Az eszközök használatának még professzionálisabbá tételét, teljeskörűségét tűztük ki célul ezzel a funkcióval. Válassza ki páciensét mobileszközön, készítsen fotót az adatlapjára, vagy akár a kezelés különböző státuszairól.

Ígértük, hogy elmondjuk, hogy nekünk melyik a kedvenc funkciónk. Mi az újdonságok közül a gyorskezelést / gyors ajánlatadást szeretjük a legjobban!

További cikkeink:

Close Menu