KÉREK

BEMUTATÓT!

A bemutató során megismertetjük a Dental Pocket használatával, különböző funkcióival, választ adunk felmerült kérdéseire. Segítünk abban, hogy a szoftvert hogyan tudja a saját egyedi igényeinek megfelelően a legoptimálisabban személyre szabni. Az alábbi űrlap kitöltését követően kollégánk időpontegyeztetés céljából megkeresi Önt.

Velünk csak nyerhet! Látogasson el a Dental World-re, és nyerjen legalább egy hónap ingyenes Dental Pocket hozzáférést!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nyereményjátékunkban Ön is biztosan nyer egy hónap ingyenes Dental Pocket használatot, de akár meg is triplázhatja nyereményét!

Mi a Dental Pocket?


Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek legújabb munkatársát! A Dental Pocket egy felhő alapú fogászati szoftver, amely segítségével Ön könnyedén kezeli az előjegyzéseket, kiválthatja a papír alapú kartonokat, nyomon követheti a pénzügyeket, kezelési terveket készíthet, egy gombnyomással ajánlatot adhat, vagy akár automatikusan időpont emlékeztetőt küldhet a pácienseknek. Mindez persze csak a jéghegy csúcsa! A Dental Pocket a leghatékonyabb eszköz a fogorvos kezében, ha egyszerűbbé és gyorsabbá akarja tenni mindennapos munkáját.


A Dental World-ön részletesen bemutatjuk Önnek a különböző funkciókat és azokat a részleteket, amelytől a Dental Pocket egyedülálló a fogászati szoftverek piacán!

Bemutatkozik a Dental Pocket!

Ismerje meg Ön is a szoftvert, ami fogorvosok százait tette boldoggá!

Teljes élményt adunk mindenkinek!
A program korlátozás nélkül az Ön munkáját segíti!

EESZT AKKREDITÁLT
Tegyen eleget Ön is adatszolgáltatási kötelezettségének. A Dental Pocket EESZT akkreditált szoftver.


Nincs csatlakozási díj, nincsenek rejtett költségek
A Dental Pocket havi díjas szoftver. Nem kötünk hűségidőt, nincs sem szerződéskötési, sem csatlakozási díj.

A Dental Pocket a részletektől lesz egyedülálló!

Az adminisztráció nem kell, hogy probléma és felesleges nyűg legyen. Használja Ön is a Dental Pocketot és fedezze fel az előnyöket, amiket egy jól kidolgozott program tartogat. A Dental World-ön részletesen megmutatjuk Önnek is ezeket a funkciókat

Hol talál minket a Dental World-ön?

Standunkat megtalálja a Dr. Balogh Károly negyedben!

Mit mondanak rólunk a fogorvosok?

?Az új fejlesztésekkel a Dental Pocket funkcionalitásában ott van a nagyok között, designban pedig meg is haladja azokat.? (Dr. Laborfalvi László ? Úry és Úry fogászat)

 

?Bár a Dental Pocket egy havidíjas szoftver, én év végéig mégis előre kifizettem. Hogy miért? Mert néhány hónap után már biztos voltam abban, hogy nem fogok mást használni.? (Dr. Lukács Dénes ? Park Dental)

 

Látogasson el hozzánk, és lépjen be Ön is a Dental Pocket világába legalább egy hónapig díjmentesen!

További cikkeink:

Close Menu