Dental Pocket

EESZT KOMPATIBILIS

FOGÁSZATI SZOFTVER

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

2020. január 01-ig kötelező EESZT csatlakozás

Minden egészségügyi magánszolgáltatónak, így a magánpraxist folytató fogorvosoknak is 2020. január 1-től kötelező csatlakozni az EESZT rendszeréhez. 

2020. július 01-től kötelező adatszolgáltatás

A 39/2016. (XII. 21.) EMMI rendelet alapján 2020. június 1-től a magánpraxist folytató fogorvosokra adatszolgáltatási kötelezettség hárul.

Hogyan tudok csatlakozni?

A csatlakozás egy regisztrációval kezdődik az e-egeszsegugy.gov.hu oldalon. Ingyenesen segítjük Önt a folyamatban.

Hogyan tudok jelenteni?

Az adatokat Ön olyan szoftverrel tudja majd a megfelelő helyre továbbítani, amely kompatibilis az EESZT rendszerével és az EESZT munkatársai akkreditálták.

ÉRDEKEL AZ INGYENES CSATLAKOZÁSI TÁMOGATÁS!

A Dental Pocket EESZT kompatibilis szoftver. Mit jelent ez?

A Dental Pocket EESZT akkreditált program, így alkalmas arra, hogy használatával a vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettségnek Ön is eleget tegyen. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Dental Pocket összeköttetésben áll az EESZT rendszerével, így a jogszabályban foglalt adatok körét gyorsan, egyszerűen, további program vagy szoftver bevonása nélkül továbbíthatja az EESZT felé, ezzel teljesítve a kötelezettséget és elkerülve a büntetést.

Miért a dental Pocket a legjobb választás?

Az EESZT csatlakozáshoz ingyenes támogatást nyújtunk minden fogorvosnak.

Az EESZT adatszolgáltatáson túl miben segíti Önt a Dental Pocket?

A fogorvos sokat dolgozik a programjával, hiszen ebben intézi a legfontosabb ügyeket. Fontos, hogy a program menürendszere, a gombok elhelyezése, az egymást követő lépések logikusak és egyértelműek legyenek. Egy szoftver használata akkor lehet igazi segítség, ha nem kell minden mozdulat előtt gondolkodni azon, hogy hova kell lépni, mire kell kattintani. A fogsor vizuális megjelenítése szintén hozzájárul ahhoz, hogy egyszerűen működjön az adminisztráció.

Ne töltsön több időt az előjegyzésekkel, mint amennyit feltétlenül szükséges! Az időpontok módosítása, keresése nem kell, hogy tovább tartson, mint néhány másodperc. Ha pedig egy pácienst rögzített a naptárban, érjen el minden információt róla a lehető legrövidebb időn belül. Ön is így képzel el egy jól működő előjegyzést?

A kezelések rögzítésével Ön többet nyer, mint gondolná! A papír kartonozással ellentétben a páciens korábbi kezeléseivel kapcsolatos információk itt azonnal rendelkezésére állnak. A képi megjelenítés pedig segíteni fogja Önt abban, hogy könnyen át is lássa azokat.

Mit mond a Dental Pocketról egy

FOGORVOS?

Dr. Laborfalvi László a soproni Úry és Úry fogászatban dolgozik. A Dental Pocket-ot már jó ideje használja munkája során. Hallgassák meg az ő tapasztalatait.

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Ismerkedjen meg részletesen a Dental Pocket-tal!

KÉRJEN ÖN IS

BEMUTATÓT!

Close Menu