FOGORVOS

VAGYOK

hogy ne okozzon többé fejfájást az adminisztráció!

Tudjuk, hogy a fogorvosok munkáját esetenként nagyon megnehezíti az adminisztráció. Az időpontok kezelése, a páciensek adatainak szabályszerű tárolása, a státuszok, röntgenfelvételek nyilvántartása. Ráadásul az információk elkallódása komoly károkat okozhat.

A Dental Pocket fejlesztésével egy olyan eszközt adunk a fogorvos kezébe, amelyet biztonsággal használhat mindennapi munkája során. Biztosak vagyunk, hogy ha egyszer elkezdi használni, a kedvenc munkatársává válik majd. 

Miért az online szoftver a jó megoldás?

Nem kell a számítógépre telepíteni

Önnel is előfordult már, hogy nem volt a rendelőben, és egy páciens akkor hívta fel akár időpontegyeztetés, akár valamilyen egyéb kérdés miatt? Az online szoftverek egy internetes böngészőből felhasználónév, jelszó párossal elérhetőek. Így könnyedén, mégis biztonságosan férünk hozzá az adatainkhoz nem csak egy számítógépről, hanem akár mobiltelefonról, vagy tabletről is.
Folyamatos
fejlesztések

A szakmai és a jogi környezet, amelyben a fogorvosok dolgoznak folyamatosan változik, így fontos, hogy azok az eszközök, amelyeket minden nap használunk kövessék ezt a változást. Az online szoftverek folyamatos fejlesztései automatikusan az előfizetők rendelkezésére állnak, így Ön mindig naprakészen dolgozhat, plusz energiabefektetés nélkül. Ráadásul nem kell mindig a program egy újabb verzióját megvásárolni. Nincs szükség informatikai tudásra sem a program újdonságainak használatához.

Könnyebb lesz az adminisztráció

A kezelések felvitele néhány kattintásból megoldható, így igazán időhatékony. Nem kell kartonokat keresgélni, a korábbi kezelések, röntgenfelvételek mindegyike egy helyen van, és egyszerűen hozzáférhető. Bátran állíthatjuk, gyorsabb az adminisztráció annál, mint amikor kézírással vezetjük fel a kartonra a kezeléseket.


Nyomonkövethető pénzügyek

Ön is szeretné tudni, hogy mikor és ki fizetett előleget, esetleg melyik páciens tartozik egy előző kezelés árával? Az online praxismenedzsment szoftverekben ezek az információk adott pácienshez rendeltek.  Nem kell a naptárban keresgélni egy-egy előző időpontot, hogy megtudjuk, hogy állunk a pénzügyek tekintetében. A szoftverben szereplő pénzügyi adatokat kizárólag Ön, és az Ön által jogosultságokat kapott felhasználók látják.

A röntgenek azonnal elérhetőek

A röntgenfelvételeket nagy részét a fogorvosok már e-mailen kapják meg. A felvételeket gyorsan és egyszerűen hozzácsatolhatjuk a páciens adatlapjához, így a korábbi kezelések megtekintésekor rögtön látjuk a röntgent is. Nincs szükség a karton mellett az e-mail postafiók böngészésére, a páciens minden adatát egy helyen tároljuk, néhány gombnyomással előhívhatjuk.
Nem kell többé félni az adatvesztéstől

Önnel is előfordult már, hogy hirtelen elromlott a számítógépe, és az azon tárolt adatok elvesztek? Egy online program esetében nem kell többé tartania ettől, hiszen az adatokat nem a számítógépén, hanem egy “felhőben” tároljuk. Így egy ilyen probléma esetén sem áll meg az élet, a programba bármilyen gépről be tud jelentkezni, és eléri a korábban rögzített információkat. A szoftverből az Ön kérésére adatexportot végzünk, így akár Ön is tárolhatja az adatokat.


Miért a Dental Pocket a legjobb választás?

A Dental Pocket tartalmaz minden olyan funkciót, amellyel a praxismenedzsment akár mától gyerekjáték lesz!

A program fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a fogorvosok mindennapi munkáját modellezzük le az informatika nyelvére. Minden szükséges információ egyértelmű, kéznél van ott és akkor, ahol éppen szükség van rá.

könnyítse meg ön is a mindennapjait!

Az adminisztráció nem kell, hogy probléma és felesleges nyűg legyen. Használja Ön is a Dental Pocketot és fedezze fel az előnyöket, amiket egy jól kidolgozott program tartogat.

Részletek, amikbe garantáltan Ön is beleszeret.

A státuszfelvétel minden páciens esetében fontos, nem csak amiatt, hogy követni tudjuk a munkánk alakulását, hanem azért is, hogy tisztában legyünk azzal, melyik beavatkozást végeztük mi és melyiket nem. Ne húzza az időt a státuszfelvétellel! Oldja meg gyorsan.

Videó lejátszása

A kezelési tervek összeállítása mind a páciens, mind a fogorvos számára egyaránt fontos. Látjuk, hogy milyen lépések következnek majd, mire kell a következő alkalommal számítani. Az már csak hab a tortán, hogy a kezelési tervben rögzített és elvégzett beavatkozásokat nem kell újra adminisztrálni, hanem egyszerűen átemeljük a kezeléstörténetbe. Ha időközben változás áll be a kezelések sorába, nem probléma! A kezelési terv rugalmasan alakítható, időközben is.

Videó lejátszása

A Dental Pocket-ban több, mint 300 kezelést tartalmazó listát állítottunk össze. Tudjuk azonban azt, hogy ahány fogorvos, annyi szokás. Mindenki más terminust használ az egyes kezelések említésekor, illetve más-más beavatkozásokat végez el a leggyakrabban. Készítsen Ön is saját kezelési listát, így a kezelések adminisztrációja még gyorsabbá válik.

Videó lejátszása

Önnel is előfordult már, hogy nem volt a rendelőben, amikor a páciens, vagy akár a recepciós hívta Önt az időpontok egyeztetése miatt? Ez mostantól nem korlátja a hatékony munkának, hiszen a Dental Pocket naptárát, és benne a naprakész időpontokat akár mobiltelefonján is megnyithatja. Természetesen a mobilnaptárban nem csak egyeztetésre, hanem időpontok felvitelére és módosítására is lehetőség van.

A fogorvos sokat dolgozik a programjával, hiszen ebben intézi a legfontosabb ügyeket. Fontos, hogy a program menürendszere, a gombok elhelyezése, az egymást követő lépések logikusak és egyértelműek legyenek. Egy szoftver használata akkor lehet igazi segítség, ha nem kell minden mozdulat előtt gondolkodni azon, hogy hova kell lépni, mire kell kattintani. A fogsor vizuális megjelenítése szintén hozzájárul ahhoz, hogy egyszerűen működjön az adminisztráció.

Nagyon sokszor csak néhány perc van arra, hogy egy kezeléssel kapcsolatos árajánlat elkészüljön. Az ajánlat tartalmazza a kezelési tervben rögzített beavatkozások listáját, amelyhez az árat már a program társítja majd hozzá, amely szabadon módosítható. És még a páciens adatainak kitöltésével sem kell időt töltenie, a Dental Pocket ebben is segít. Így Ön néhány perc alatt akár egy komplex árajánlatot is elkészíthet.

Videó lejátszása

Mit mond a Dental Pocketról egy

FOGORVOS?

Dr. Laborfalvi László a soproni Úry és Úry fogászatban dolgozik. A Dental Pocket-ot már jó ideje használja munkája során. Hallgassák meg az ő tapasztalatait.

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Ismerkedjen meg részletesen a Dental Pocket-tal!

KÉRJEN ÖN IS

BEMUTATÓT!

Close Menu