HASZNOS

FUNKCIÓK

NAPTÁR

Fogorvosoknak

Ne töltsön több időt az előjegyzésekkel, mint amennyit feltétlenül szükséges! Az időpontok módosítása, keresése nem kell, hogy tovább tartson, mint néhány másodperc. Ha pedig egy pácienst rögzített a naptárban, érjen el minden információt róla a lehető legrövidebb időn belül. Ön is így képzel el egy jól működő előjegyzést?

KEZELÉSEK

RÖGZÍTÉSE

A kezelések rögzítésével Ön többet nyer, mint gondolná! A papír kartonozással ellentétben a páciens korábbi kezeléseivel kapcsolatos információk itt azonnal rendelkezésére állnak. A képi megjelenítés pedig segíteni fogja Önt abban, hogy könnyen át is lássa azokat.

PÁCIENS ADATOK

EGY HELYEN

Önnel is előfordult már, hogy egy leletet, röntgenképet sokáig keresett az e-mail postafiókjában vagy az íróasztalán? Ne töltsön ezzel többé értékes perceket! Legyenek a páciens adatok egy helyen, könnyen hozzáférhetően, rendezetten.

Bemutatkozik a Dental Pocket!

TEKINTSE meg Új fogászati szoftverének főbb funkcióit

További funkciók

Itt mindent megtalál, ami a hatékony adminisztráláshoz szükséges.
Lépjen be Ön is a Dental Pocket világába!

Videó lejátszása

Pénzügyek

Ne legyen gondja többé a tartozások, előlegek figyelésére. Bízza ezt a feladatot a Dental Pocketra.

Videó lejátszása

Műtéti beleegyezők

Spóroljon időt a műtéti beleegyezők szerkesztésével. A sablon létrehozása után a páciens adatait a program teszi hozzá a dokumentumhoz. Önnek pedig már csak nyomtatnia és aláíratnia kell.

Mobilverzió

Jegyezze elő pácienseit bárhol, bármikor mobiltelefonja segítségével. A mobiltelefonon felvitt időpontok később a számítógépen is megjelennek.

Videó lejátszása

Várótermi képernyő

Miért kérné el a személyes és anamnézis adatokat papíron Várótermi képernyőnk egyedülálló lehetőség arra, hogy a páciensek önmagukat regisztrálják azt Ön rendelőjébe. 

Videó lejátszása

Gyors kezelés, gyors árajánlat

A kezelés adminisztrációja és az ajánlatadás ilyen gyors még nem volt. Végezzen Ön is ezzel a feladattal néhány kattintás segítségével.

Videó lejátszása

Automatikus e-mail és SMS küldés

Hányszor fordult elő Önnel, hogy egy páciens nem jött el a megbeszélt időpontra? Ne hagyja, hogy megfeledkezzenek a következő kezelésről! Emlékeztesse őket automatikus e-mail vagy SMS üzenetekkel!

Close Menu