GYAKRAN ISMÉTELT

KÉRDÉSEK

ELŐFIZETÉS

SZERZŐDÉSKÖTÉS

A “Bemutatót kérek” lehetősége választva Ön megadja elérhetőségeit. Kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot és személyes vagy Skype bemutató keretei között mutatja meg a program használatát, illetve válaszol a felmerült kérdésekre. Ezt követi a megrendelés, amelyhez adatbekérő lapot küldünk Önnek, amely alapján előkészítjük a szerződést.

A megrendelést követően díjbekérőt és előfizetői szerződést küldünk Önnek. A díjbekérőben foglalt összeg beérkezése után 5 munkanapon belül aktiváljuk hozzáférését.  

A Dental Pocket egy havi díjas program, amely elkötelezettség nélkül bármikor felmondható. A programot személyesen, vagy Skypon részletesen mutatjuk be Önnek.

Ha mégsem lenne elégedett programunkkal, és azt egy hónapon belül jelzi nekünk, akkor az első havi díjat visszautaljuk az Ön részére, így gyakorlatilag a Dental Pocket használata kockázat nélkül megkezdhető!

Vállaljuk meglévő adatbázisának migrációját. Az adatmigráció havi, negyedéves és féléves szerződések esetén külön szolgáltatásként rendelhető meg (az éves előfizetés tartalmazza a migrációt). Fontos, hogy a szoftvert adatmigráció nélkül is kipróbálhatja. 

A szerződés felmondása írásban történhet. A szerződés felmondásával kapcsolatos nyilatkozatot aláírva elektronikusan vagy postai úton küldheti el részünkre. 

TECHNIKAI

KÉRDÉSEK

Az előfizetői szerződésben meghatározott számú felhasználó és az előfizető használhatja egyidejűleg a programot. 

A meglévő adatbázis adatmigrációt követően használható. 

A program eléréséhez aktív internet kapcsolat és kompatibilis internet böngésző szükséges. 

Internet kapcsolat hiányában a szoftver szolgáltatásai nem elérhetőek, azonban a program működéséhez már mobilinternet is elegendő. 

Az adatok biztonsága érdekében az adatok exportálását nem tesszük lehetővé, azonban az előfizető írásbeli kérésére azokat az előfizetőnek átadjuk. 

A program használatát Gyorssúgóval, Videó súgóval és Felhasználói kézikönyvvel segítjük. 

Adatai teljes biztonságban vannak. A felhő alapú szolgáltatás és az Ön gépe közötti kapcsolatot 128 bites SSL titkosítás védi, ami garantálja, hogy adataihoz kizárólag Ön és az Ön által feljogosított személyek férjenek hozzá.  

Páciensei számára a program nem elérhető. 

Igen, egyidejűleg három eszközről tud bejelentkezni. Tetszőlegesen használhat számítógépet, tabletet és okostelefont. 

A program nem igényel telepítést, használatához mindössze aktív internet kapcsolatra és kompatibilis böngészőre van szükség. 

Alapesetben 1 GB tárhely áll rendelkezésére, melyet igényei szerint bővíthet. Az 1 GB tárhely több mint 4 000 röntgenkép tárolására elegendő. 

Close Menu