KARTONOK

PAPÍR NÉLKÜL

A kartonok tartalmaznak minden fontos információt a páciensekről. Az adatok mellett egy aktuális státusz is megjelenik a beteg fogainak állapotáról. Az adatlapból indíthatunk kezeléseket, státuszfelvételt, innen érjük el a kezelési lapot, a röntgeneket és az anamnézis adatokat is.

Kartonozni nem könnyű, hiszen sok információt tartunk nyilván betegeinkről. Ráadásul a papírkartonokat az adatvédelni előírásoknak megfelelően megőrizni is igazi kihívás. Biztosan Ön is szembesült már azzal a helyzettel, amikor hosszú ideig kereste a páciens kartonját, röntgenjét az e-mail postafiókjában vagy az asztalán. Ennek nem kell így lennie. Egy átlátható, jól funkciónáló program valódi segtséget nyújt abban, hogy a páciensek adatai rendezetten, könnyen hozzáférhetően álljanak rendelkezésre. 

PÁCIENS

LISTA

Egy pácienst adatait elég egyszer felvinni a programba, utána bekerül adatbázisunkba. Ha a beteg újra bejelentkezik elegendő a páciens listában rákeresni, és egy kattintással elő is hívhatjuk a kartonját. A keresés történhet név, cím, de akár telefonszám szerint is.

PÁCIENS

ADATLAP

A páciens adatlap foglal össze minden fontos információt, amit a betegről tudnia kell a fogorvosnak. A képernyőn vizuálisan megjelenik a páciens státusza, és a legutóbbi OP röntgen kép is. A kezeléseket, státuszfelvételeket indíthatjuk az adatlapról is, így a munka megkezdéséhez nem kell egy külön menüt megnyitnia.

Dobja ki a papírkartonokat még ma.

ADATAI

BIZTONSÁGBAN

VANNAK

Adatainak biztonságát 256bit titkosítású SSL kulcs biztosítja az Ön számítógépe és a szerver között. Adatai tárolása Intel XEON szervereken, villámgyors sebességű SSD háttértárakon történik, melyeket RAID 10 technológia véd az adatvesztéstől. Ezen felül full backup és inkrementális biztonsági mentések védenek az adatvesz- tés ellen. A szervereken aktív tűzfalas védelem van, amely a forgalom alapján aktívan szűri az esetleges rosszindulatú webes forgalmat, blokkolja a Dos és DDos támadásokat.

Adatai tehát teljes biztonságban vannak, azokhoz illetéktelenek nem férnek hozzá, nem tudják ellopni, sem módosítani. Az adatokhoz történő hozzáférést jogosultság szabályozza, a jogosultságokat pedig kollégái részére (például recep- ciós kollégája számára) Ön osztja ki, a jogosultság szintjét szintén Ön határozza meg.

Close Menu