KEZELÉS

ÚJRAGONDOLVA

A kezelés modulban rögzítjük a páciensen végrehajtott beavatkozásokat. A  kezeléstörténet sok mindent elárul, hiszen pontos információkat ad arról, hogy mikor, ki, milyen kezelést alkalmazott.

A kezelések felvitele nem kell, hogy bonyolut legyen. A Dental Pocket képi illusztrációja és struktúrája lehetővé teszi, hogy a kezelések adminisztrálása mindössze néhány másodpercet vegyen igénybe. Két felület is rendelkezésre áll azért, hogy Ön a leghatékonyabban tudja végezni a munkáját. 

Nézze meg, hogy viszünk fel kezeléseket!

NORMÁL

KEZELÉS

A normál kezelésekben először fogat választ ki. Ezt követői a kezelések meghatározása. Ebben az esetben minden – a fogászatban fellelhető – kezelés megtalálható a listában. A kezeléseket Ön szabadon bővítheti.

Videó lejátszása
Videó lejátszása

GYORS

KEZELÉS

Létrehozhatja az Ön által leggyakrabban használt kezelések listáját. Az adminisztráció során válassza ki a felsorolásból a megfelelő elemet, és ezt követően kattintson a fogra.

kezelések adminisztrációja nem volt még ilyen egyszerű.

Tudjuk, hogy a fogorvosoknak a legtöbb esetben csak nagyon rövid idő áll rendelkezésre egy komplex kezelési terv összeállításához. Ez gyakran lehetetlennek tűnik, de a Dental Pocket-tal gyerekjáték. 

A képi megjelenítés segítségével néhány kattintással pontosan meg tudja határozni, hogy melyik fogon milyen kezelést szeretne végrehajtani. A kezeléseket a program árral együtt listába rendezi, amelyet egy kattintással kinyomtathat, vagy akár rögtön el is küldhet e-mailen páciensének.

KEZELÉSI TERV

KEZELÉSTÖRTÉNET

Kövesse nyomon az elvégzett kezeléseket az egyszerűen áttekinthető kezeléstörténetben. Ebben a kimutatásban pontosan, dátum szerint látni fogja, hogy mikor, ki, melyik fogon, milyen kezelést hajtott végre. Az egyes bejegyzések mellé megjegyzéseket is írhat, amelyek megkönnyítik a későbbi munkáját.

A kezeléstörténet hasznos státuszfelvétel esetén is. Más színnel jelöltük azokat a kezeléseket, amelyek nem az Ön fogorovosi rendelőjében történtek. 

LÉPJEN BE ÖN IS A DENTAL POCKET VILÁGÁBA!

Videó lejátszása

GYORS TÖMÉSEK

Az Ön munkájának legynagyobb részét is a tömések teszik ki? Akkor ezt a funkciót imádni fogja! Kattintson a koronára vagy a gyökérre és már rögtön választhat is a töméssel kapcsolatos kezelések közül. Nincs külön menü, nem kell kilépni, nincs keresgélés. Ugye, milyen egyszerű.

Videó lejátszása

KEDVENC KEZELÉSEK

Rendezze leggyakrabban végzett kezeléseit egy csoportba, így a “normál” felületen sem kell hosszú listákból kiválasztania az elvégzendő beavatkozást. 

Videó lejátszása

KEZELÉSI LAP

Szeretné Ön is egy lapon látni a páciensen elvégzett kezeléseket, és tájékozódni arról, hogy ezek mennyibe kerültek?  A kezelési lapon minden információ rendelkezésére áll, sőt, néhány kattintással pénzügyi összesítőt is tud nyomtatni.

Videó lejátszása

KERESÉS

A fogorvos munkája során nagyon sokféle kezelést használ. A leggyakoribbakat listákba rendeztük, vagy akár Ön is felveheti a kedvencei közé. Mégis vannak speciális esetek. Keressen néhány karakter begépelésével a kezelések között, és szűkítse a listát pillanatok alatt.

Videó lejátszása

SABLONOK

A több lépésből álló kezeléseket a legegyszerűbben a sablonok használatával lehet adminisztrálni.  Adja meg egyszer, hogy az adott kezelés milyen lépésekből áll. Ezt sablonba rendezzük, és így elegendő lesz a kezelés során ezt az egy tételt kiválasztani. 

Videó lejátszása

KEZELÉSEK HOZZÁADÁSA/ÁTNEVEZÉSE

A Dental Pocketban jelenleg több, mint 300 kezelés közül választhat. Ha mégsem érzi teljes körűnek a listát, akkor szabadon, akármennyi saját kezeléssel bővítheti. Ráadásul, ha Ön más terminust használ az adott kezelés nevére vonatkozóan, nevezze át szabadon az általunk felvett kezeléseket is.

Close Menu