NAPTÁR

FOGORVOSOKNAK

Az előjegyzési modulban rögzítjük az bejelentkezések időpontjait, hozzáadjuk a szükséges kezeléseket, meghatározzuk, hogy melyik széken, melyik orvos kollégánk fogja fogadni a pácienst.

Tudjuk, hogy most azt gondolja, hogy erre minden naptár képes, még akár egy papír alapú kalendárium is. Mi mégis azt gondoljuk, hogy egy naptár akkor jó, ha átlátható, könnyen módosítható, egyszerűen lehet benne keresni, elérhetőek belőle további funkciók is és fogorvosok számára készült.

Egy fogorvos naptára ilyen:

EGY NAPTÁR MIND FELETT

A naptárnak két nézete van, az orvosnaptár és a recepciós naptár. Az orvosnaptárban egy adott orvos csak a saját bejegyzéseit látja, míg a recepciós naptárban az összes szék, összes előjegyzése látható. A két nézet között teljes a szinkronizáció, így minden felvitt változás mindkét nézetben azonnal megjelenik.

KERESSEN KÖNNYEDÉN

A páciens nevére rákeresve egy olyan lista áll rendelkezésünkre, amely megmutatja az összes korábbi és jövőbeli időpontját. A lista tartalmazza, hogy ezeken az időpontokon a páciens megjelent-e és ha igen akkor milyen kezelést végeztünk el. A keresés működik nem csak név, hanem telefonszám és cím alapján is.

HASZNÁLJA MOBILON

Számtalanszor előfordul olyan eset, hogy pácienseink út közben érnek el telefonon és úgy kérnek időpontot. Ezeket az időpontokat vezesse fel mobiltelefonján a Dental Pocket naptárába. Ha Ön legközelebb bármilyen más eszközről belép a programba, akkor az itt felvitt előjegyzések a naptárban láthatóak lesznek.

A Dental pocket naptára a részletektől lesz egyedülálló.

LÉPJEN BE ÖN IS A DENTAL POCKET VILÁGÁBA!

Videó lejátszása

LEGKORÁBBI ÉS LEGKÉSŐBBI IDŐPONT

“Mi lenne a legkorábbi/legkésőbbi szabad időpont, amikor a doktor úrhoz mehetek?” Ugye Ön is hallotta már ezt a kérdést?  Keresse meg a legkorábbi/ legkésőbbi szabad időpontot egyetlen kattintással.

Videó lejátszása

NAPI NÉZET

Egyszerre akár a hét több napját is napi nézetbe állíthatjuk, így fókuszba kerülnek azok az információk, adatok, amelyekre éppen szükségünk van.

Videó lejátszása

IDŐPONTOK ÁTHELYEZÉSE

Ha módosítani szeretnénk egy időpontot, egyszerűen fogjuk meg és húzzuk át egyik helyről a másikra. Időpontot áthelyezni több hónapra előre is tudunk.

Videó lejátszása

AZONNALI KIFIZETÉSEK

Az előjegyzésre kattintva elérhetjük a páciens pénzügyeit, és egy kattintással „ki is fizethetjük” az aznap elvégzett kezeléseket.


Videó lejátszása

KEZELÉS INDÍTÁSA

A kezelés elindításához nem kell elhagyni a naptárat, nem kell külön keresgélni a páciens adatlapját. Minden lehetőséget elérünk a naptárból.

Videó lejátszása

TESTRESZABHATÓ

A kezelések színei szabadon megválaszthatóak. Ezen felül megadhatjuk, hogy a naptár hány órától hány óráig tartson. Így nem kell átlapozni a rendelési idő nélküli időintervallumokat

Close Menu