REPCEPCIÓS

VAGYOK

a szoftver, amit garantáltan szeretni fog

Recepciósként sokszor nehézségekbe ütközik a páciensek időpontjainak pontos nyilvántartása. Különösen nehéz ez akkor, ha több széket üzemeltető fogorvosi rendelőben dolgozunk, több orvossal, különböző időbeosztással. Az időpont módosítások, a páceinsek külön kérései, a fontos tudnivalók gyakran elsikkadnak, a hibák javítása pedig plusz munkával jár. 

A Dental Pocket időpontfoglalása tökéletes megoldás arra, hogy visszaszerezze az irányítást a fogorvosok naptára fölött. Olvasson tovább a részletekért.

Miért az online szoftver a jó megoldás?

Nincs szükség bonyolult telepítési folyamatra

A program online szoftver, így nem kell telepíteni egy számítógépre sem. Az adatok egy felhasználónév-jelszó párossal biztonságosan elérhetőek, így nem okoz majd problémát, ha egy számítógép tönkremegy, a munka egy másik gépről, vagy akár mobiltelefonról is folytatódhat. Adataink pedig nem vesznek el.Folyamatos
fejlesztések

Az online szoftverek folyamatos fejlesztései automatikusan az előfizetők rendelkezésére állnak, nem kell mindig egy újabb verziót megvásárolni. Nincs szükség sem informatikai tudásra sem arra, hogy a telepített újdonságokat egyesével elfogadja. Automatikusan a friss, legújabb verzióval dolgozhat.


Mobilon is
használható

A Dental Pocket-ot használó rendelők home office lehetőséggel is segítik munkatársaikat. Hiszen biztosan Önnel is előfordult már, hogy betegség, banki ügyintézés, vagy egyéb elfoglaltság miatt nem tudott bemenni a rendelőbe. A Dental Pocket naptára mobiltelefonról is használható. Ráadásul a mobiltelefonon felvitt időpontok látszani fognak a naptárban, nem kell újra adminisztrálni őket.

Miért a Dental Pocket a legjobb választás?

A Dental Pocket tartalmaz minden olyan funkciót, amellyel Ön gyorsan, hatékonyan és pontosan tudja végezni munkáját.

A program fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a recepciósok mindennapi életét modellezzük le az informatika nyelvére.  Minden szükséges információ egyértelmű, kéznél van ott és akkor, ahol éppen szükség van rá.

könnyítse meg ön is a mindennapjait!

Az adminisztráció nem kell, hogy probléma és felesleges nyűg legyen. Használja Ön is a Dental Pocketot és fedezze fel az előnyöket, amiket egy jól kidolgozott program tartogat.

Részletek, amikbe garantáltan Ön is beleszeret.

Keressen a naptárban név, vagy akár telefonszám szerint is. Ha a páciens nevére keres, akkor az összes jelenlegi és múltbeli időpontját egy listában láthatja. Ha a telefonban nem egyértelműen értette a beteg nevét, úgy keressen rá a telefonszámára, és pontosan látni fogja az adatait! A könnyített keresés a név és a telefonszám mellett működik cím alapján is.

Videó lejátszása

A recepciós számára fontos, hogy a telefonáló páciens korábban megjelent-e a megbeszélt időpontokon, vagy indokkal, esetleg indok nélkül többször is lemondta azokat. De azt is fontos tudnunk, ha esetleg egy új, vagy VIP beteggel beszélgetünk éppen. A páciensek osztályozásával könnyen és gyorsan hozzáférhetünk ezekhez az információkhoz.

Videó lejátszása

"Mikor mehetek legkorábban a doktor úrhoz?" "Sokáig dolgozom, melyik a legkésőbbi időpont a doktornőnél, amikor még fogadni tud?" Ezek a kérdések gyakran hangzanak el egy fogorvosi rendelőben. Lapozgatás helyett keresse meg a legkorábbi és a legkésőbbi szabad időpontot egyetlen kattintással!

Videó lejátszása

Több orvos, több szék esetében kifejezetten hatékony, ha különböző nézeteket állíthatunk be a naptárban. A heti, és a napi nézet mellett ki tudjuk nyitni a naptárat egy székre is. Szűrhetünk úgy, hogy csak adott orvos előjegyzéseit lássuk, így hosszas keresgélés nélkül adhatunk időpontot a páciensnek. Nem mellesleg a kezelések színeit is szabadon megválaszthatjuk, így a naptár könnyen átlátható és első ránézésre egyértelmű lesz.

Videó lejátszása

Sosem volt még ilyen könnyű az időpontok áthelyezése. Láttunk már papíron vezetett előjegyzést, tele áthúzgálással, nyilakkal. Sőt, olyan programokat is, ahol az időpontok áthelyezése nehézkes, plusz munkával jár. A Dental Pocketban egyszerűen fogja meg a módosítani kívánt időpontot és vigye át egy új helyre. Az időpontok áthelyezésére nem csak napon, vagy adott héten belül van lehetőség, egyszerűen átdobhatja hónapokkal későbbre is néhány pillanat alatt.

Videó lejátszása

Ha a kezelés végeztével a páciens Önnél fizet, akkor a programunknak ezt a részletét imádni fogja. Az időpontra kattintva látjuk a beteg teljes pénzügyi előtörténetét, illetve azonnal fizetettre állíthatjuk az adott kezelést. A számlázáson felül így nincs több feladatunk a pénzügyekkel! A pénzügyi történetben pontosan látjuk, a páciens esetleges tartozásait, vagy előlegfizetését, így mindig naprakész, pontos adat áll rendelkezésünkre a hibátlan elszámoláshoz. Nem feledkezünk meg többé semmiről, ami a pénzügyekkel kapcsolatos.

Videó lejátszása

Ismerkedjen meg részletesen a Dental Pocket-tal!

KÉRJEN ÖN IS BEMUTATÓT! ​

Close Menu