RENDELŐTULAJDONOS

VAGYOK

így menedzseljük fogászati rendelőnket hatékonyan és sikeresen

Ha Ön fogászati rendelőt üzemeltet, akkor mindig pontos képet szeretne kapni arról, ami a rendelőjében történik. Kezdve a páciensek számától, az orvosok teljesítményén át az aktuális pénzügyekig. Ezek az információk jelenthetik az alapját a rendelő marketing kampányainak, illetve hozzásegíthetnek minket fontos üzleti döntések meghozatalához.

A Dental Pocket mindössze havi nettó 7 874 Ft-ért stabil és pontos társa lesz vállalkozásában!

Hogyan növelheti rendelője forgalmát a Dental Pocket-tal?

stat

STATISZTIKAI ADATOK

A HATÉKONY ÜGYFÉLSZERZÉSÉRT

A rendelkezésre álló statisztikai adatok összesített demográfiai jellemzőket közölnek a rendelő pácienseiről. Itt kapunk információkat a székek kihasználtságáról, az orvosok teljesítményéről és a legnépszerűbb kezeléstípusokról is. Ezek az információk alapját képezhetik egy hatékony páciensszerző marketing kampánynak. 

ertesites

ÉRTESÍTÉSEK

A VISSZATÉRŐ ÜGYFELEKÉRT

Küldjön e-mailen vagy SMS-ben időpontemlékeztetőket pácienseinek, ezáltal csökkentse azok arányát, akik egyébként megfeledkeznének a közelgő kezelésről. Az emlékeztetőket akkor is használhatja, ha éves,
vagy féléves kontrollra szeretné hívni korábbi pácienseit, növelve ezáltal a visszatérők számát.

Miért a Dental Pocket a legjobb választás?

A Dental Pocket tartalmaz minden olyan funkciót, amellyel a praxismenedzsment  gyerekjáték lesz!

A program fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a fogorvosok mindennapi munkáját modellezzük le az informatika nyelvére.  Minden szükséges információ egyértelmű, kéznél van ott és akkor, ahol éppen szükség van rá. Így növeljük a munka hatékonyságát és pontosságát. 

könnyítse meg ön is a mindennapjait!

Legyen képben minden olyan fontos információval, amely a rendelője gazdaságos működéséhez elengedhetetlenül fontos.

Tartsa kézben rendelőjét!

A szoftverben különböző felhasználócsoportokat képeztünk, így Ön határozza meg, hogy kollégái mely információihoz férhetnek hozzá. Így mindenki csak azokat az adatokat és funkciókat látja, amelyek elengedhetetlenül fontosak a munkájához.

Pontos adatokat érhet el arról, hogy a rendelő adott napon, héten, hónapban, vagy akár éves szinten milyen pénzügyi teljesítményt mutat. Látni fogJa, hogy mely kezelések voltak a legnagyobb bevételt generálók, sőt még azt is, hogy páciensei közül kik azok, akik a legtöbbet költötték Önnél.

A munkatársak hatékonyságának monitorozása rendkívül fontos a gazdaságos működés szempontjából. A fogorvosok teljesítménye, az egyes székek kihasználtsága és a különböző időszakok népszerűsége fontos üzleti döntések alapját képezhetik. Például az éves nézet hőtérképen mutatja meg, hogy mely időpontban mennyien látogatták a rendelőt. Így Ön pontosan látni fogja, hogy mikor gazdaságos szabadságra mennie.

A szabadságokat és a távolléteket menedzselje a Dental Pocket segítségével. Ha kollégája szabadságra megy, úgy azt elegendő a felhasználói adatlapon beállítani, a program már automatikusan jelzi a naptárban, ha mégis arra a napra foglalnánk időpontot. Így véletlenül sem fordulhat elő, hogy olyan kollégához jegyzünk elő pácienst, aki nem tartózkodik a rendelőben.

Ismerkedjen meg részletesen a Dental Pocket-tal!

KÉRJEN ÖN IS BEMUTATÓT! ​

Close Menu